Learndash | Aanpassingen maken in een training/cursus

Wanneer je een training/cursus website hebt dan kan het wel eens zo zijn dat je aanpassingen wilt maken aan de training.

In dit artikel leggen we uit hoe je gemakkelijk teksten kunt aanpassen.

1. Log eerst in bij jouw website (artikel: Inloggen in Wordpress)

2. In de achterkant van de website heb je het onderdeel "Learndash" staan. Bij het onderdeel "modules" kun je het overzicht zien van de trainingen die in de website staan.

Wanneer je gaat naar het onderdeel "hoofdstukken" krijg je een overzicht van de verschillende hoofdstukken die beschikbaar zijn.

Het makkelijkste is om te klikken op "modules" en vervolgens de cursus aan te klikken waar je aanpassingen wilt maken.

3. In de rechter kolom kun je de "gerelateerde inhoud" bekijken. Dit zijn de hoofdstukken die aan deze cursus zijn toegewezen.

Klik vervolgens op de cursus die je wilt aanpassen.

4. Vervolgens opent het scherm van het desbetreffende hoofdstuk. Hier kun je teksten en afbeeldingen aanpassen.

5. Wil je een volgend hoofdstuk aanpassen. Loop dan de stappen opnieuw door.