WordPress | Plugins die we afraden

Caching plugins

• CometCache (php based caching) > vervang voor Litespeed
  • WP super cache > zet PHP caching uit of vervang voor Litespeed

Beveiligingsplugins (htaccess en plugin conflicten)

Deze raden we af. De server heeft al een firewall die per seconde 240 pogingen tegenhoudt en gebruik van een beveiligingsplugin zorgt dan alleen voor een langzamere website. Daarnaast worden dagelijks scans uitgevoerd op websites om eventuele hacks vroegtijdig te signaleren. Voorbeelden van beveiligingsplugins die je beter kunt verwijderen:

• iThemes Security
  • WPcerber
  • WordFence

Backupplugins

Deze zijn bij Chase niet nodig, aangezien wij alle backups al voor jou maken, meerdere malen per dag. Deze kunnen wij snel en eenvoudig terugzetten. Indien je toch graag een kopie van je website wilt op een externe locatie, dan raden we aan om gebruik te maken van periodieke Installatron backups. Deze kun je laten opslaan op FTP, Dropbox, Amazon S3 en Google Drive. Dit kan ingesteld worden vanuit Installatron in cPanel. Raadpleeg hiervoor eventueel de support.

• Backupbuddy
  • WP DB Backup
  • WP DB Manager
  • Updraftplus
  • BackupWordPress

Server & MySQL (piekloads, inefficiente code en extreme I/O)

• WP Statistics (wordt verwijderd bij detectie)
  • Broken Link Checker
  • MyReviewPlugin
  • LinkManFuzzy SEO Booster
  • WP PostViews
  • Dynamic Related Posts
  • SEO Auto Links & Related Posts
  • Contextual Related Posts
  • Yet Another Related Posts Plugin
  • Similar Posts

Email

• WP Mailing List