Email instellen | Apple Iphone / Ipad IOS 11/12

Hieronder de stappen om jouw emailadres bij Chase Hosting goed in te stellen op je i-Phone (iOS 11/12):

1. Druk op ‘Instellingen’ (Settings)
  2. Scroll naar beneden en druk dan op Accounts en wachtwoorden (Accounts and passwords)

3. Druk op ‘Nieuwe account' (Add account)

4. Druk op ‘Andere’ (Other)

5. Druk op ‘Voeg mailaccount toe’ (Add Mail account)

6. Vul de volgende gegevens in:
    1. Naam: je volledige naam, die in beeld gaat komen bij ontvangers van je emails
    2. Email: je volledige emailadres
    3. Wachtwoord van je emailadres
    4. Beschrijving: zet hier het emailadres of een andere naamgeving
    5. Druk nu rechtsboven op ‘Volgende’ (Next)
  7. Kies bovenin voor IMAP en stel in:
    1. Server voor inkomende post: Hostnaam: myfasthosting.email
    2. Gebruikersnaam: je volledige emailadres
    3. Wachtwoord: het wachtwoord van je emailadres
    4. Server voor uitgaande post:Hostnaam: myfasthosting.email
    5. Gebruikersnaam: je email adres
    6. Wachtwoord: het wachtwoord van je emailadres
    7. Druk op ‘Volgende’ (Next) als alles goed is ingevuld:
  8. Schakel synchroniseren van Notities uit en druk op ‘Bewaar’ (Save). De i-Phone gaat nu checken of het werkt.

IMAP inkomende server: outlook.office365.com poort 993 (SSL)

Uitgaande SMTP-server: imap.office365.com poort 587 (STARTTLS)