Gravityforms | Shortcode

Samenvatting

Met WordPress shortcodes kunnen gebruikers bepaalde acties uitvoeren en vooraf gedefinieerde items op WordPress-pagina's en -berichten weergeven. De shortcode van het Gravity Forms-formulier is de primaire methode die wordt gebruikt om een Gravity Form op uw site weer te geven.

De shortcode van het formulier kan overal binnen WordPress worden gebruikt waar shortcodes worden ondersteund. Voor de meeste gebruikers zit dit voornamelijk in de inhoud van een WordPress-bericht of -pagina. Shortcodes worden toegevoegd wanneer u een standaard WordPress-editor gebruikt om het formulier aan de pagina toe te voegen. Raadpleeg het volgende gedeelte hieronder als u alleen meer informatie wilt over het toevoegen van een formulier aan uw site.

Maar ik wil gewoon een formulier toevoegen!

De informatie die hier staat is niet nodig om een formulier aan uw site toe te voegen, aangezien de standaard Add Form-functies in de pagina-editor de shortcode voor u samenstellen zonder dat u handmatig hoeft te bewerken. Dit artikel is slechts een handige uitleg voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar wat deze shortcodes betekenen. Als je gewoon informatie wilt over het proces van het toevoegen van een formulier aan je bericht of pagina, raadpleeg dan dit documentatiegedeelte.

Voorbeeld shortcode

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]

Parameters

De volgende parameters worden getoond in de voorbeeld shortcode hierboven.
id
De id van het formulier dat moet worden ingesloten. (verplicht)
title
Of de titel van het formulier moet worden weergegeven. Standaard ingesteld op ‘true’. (optioneel)
description
Het al dan niet weergeven van de formulierbeschrijving. Standaard ingesteld op ‘true’. (optioneel)
ajax
Geef aan of u AJAX wilt gebruiken om het formulier in te dienen.
tabindex
Specificeer de starttabindex voor de velden van dit formulier.
field_values
Specificeer de standaard veldwaarden. Zie ook dit artikel voor gedetailleerde informatie over dynamische populatie.

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op