Google Ads | Facturen vinden

Hiervoor dien je in te loggen in het Google Ads account met jouw e-mailadres. Klik vervolgens op het tandwielicoon bovenaan in het scherm en kies onder facturering het kopje overzicht

In dit kopje vind je uw saldo, transacties, instellingen en betalingsmethode. Om alle facturen te bekijken dien je aan de linkerkant het kopje documenten aan te klikken.

Hier vind je afschriften, btw-facturen en andere factureringsdocumenten. Deze documenten kan je ook downloaden onder de kolom acties.