Facebook Ads | Facturen vinden

Om je facturen in te kunnen zien en te downloaden kun je in te loggen in de Facebook Business Manager met jouw e-mailadres.

Selecteer het bedrijf waarvan je de ads draait en de facturen in wilt zien.

Klik vervolgens op het stippel icoon bovenaan in het scherm en kies onder "Manage business" -> Billing

In dit kopje vind je de informatie omtrent facturen. Wanneer je met je muis over het onderdeel "Transaction ID" gaat kun je de facturen ook downloaden.