WooCommerce | Hoe kan ik WooCommerce orders exporteren.

Om orders te exporteren is gebruik gemaakt van een externe plugin. Deze is genaamd Advanced Orders Export For WooCommerce.

Orders Exporteren

1. Login in de WordPress backend van je webshop.
  2. Ga in de linker navigatiekolom naar Woocommerce >> Ecporteer orders >> Nu exporteren.
  3. Specificeer vervolgens de velden om de export te executeren.
  4. Voer de bereik data in (en eventueel ook het orderbereik).
  5. Geef je export een bestandsnaam.
  6. Kies voor CSV format of XLS format.
  7. open had tabje "stel velden in om te exporteren"
  8. Selecteer de velden die je wil exporteren. Als je hier niets aanpast worden alle mogelijke velden geƫxporteerd (advies).
  9. Klik onderaan de pagina eerst op Bewaar instellingen en vervolgens op Exporteer. De export wordt nu uitgevoerd en de download zal vervolgens automatisch toegevoegd worden aan de downloads van je browser.