Handtekening instellen | Thunderbird

In dit artikel leggen we uit hoe je in Thunderbird een handtekening kunt instellen.

Stappenplan
  1. Open Thunderbird
  2. Open de Instellingen van het e-mailadres (Klik met de rechtermuisknop op het e-mailadres en vervolgens op Instellingen)
  3. Stel de e-mail handtekening in

4. Stel de e-mail handtekening in

In het veld ‘Tekst van de ondertekening’ kan je vervolgens de e-mail handtekening instellen. Je kan hier ook HTML gebruiken om bijvoorbeeld een linkje te maken of afbeelding in te voegen. Vink hiervoor de optie ‘HTML gebruiken’ aan. Klik op OK om de wijziging op te slaan.