Handtekening instellen | iPhone

In dit artikel leggen we uit hoe je een handtekening op een iPhone kunt instellen.
In deze handleiding gebruiken wij versie iOS 11.0.3.

Let op, gebruik je een iPad? Dan kan je dezelfde stappen uitvoeren.

1. Open Instellingen

Klik op het icoontje ‘Instellingen’

2. Open Mail

Vervolgens klik je op ‘Mail’.Open Mail

3. Stel de e-mail handtekening in

Vervolgens scroll je helemaal naar beneden en klik je op ‘Handtekening’.

Stel de e-mail handtekening in
Stel de e-mail handtekening in
Nu verschijnt het scherm waarbij je alle handtekeningen kunt beheren (dit kunnen er meerdere zijn).
Kies je voor ‘Alle accounts’, dan kan je een handtekening toevoegen die voor alle e-mailadressen op het apparaat wordt toegepast. Dat doe je in het veld eronder.
Stel de e-mail handtekening in
Kies je voor ‘Per account’, dan kan je een handtekening toevoegen per account. Als er meerdere accounts zijn verschijnen er meerdere velden