WPML | Blogs

Vooraf dat een website kan worden vertaalt dient WPML geinstaleerd te worden. Is deze integratie nog niet gemaakt? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen WPML instaleren en onze licentie gebruiken voor websites die op onze hosting draaien.

Wanneer WPML is geïnstalleerd en de benodigde onderdelen goed zijn gezet kunnen we aan de slag gaan met het vertalen van de website! Er zijn verschillende manieren om blogs te vertalen. Wij leggen één manier uit die bij alle websites werkt die wij hebben vertaald.

In dit voorbeeld gaan wij een Engelstalige pagina vertalen naar het Nederlands.

1
Log in bij WordPress (Artikel: inloggen in
2
Ga vervolgens naar de desbetreffende blog die je wilt gaan vertalen
3

Eenmaal aangekomen bij de pagina zien we aan de rechterkant het WPML onderdeel.

4

Vul de taal zoals bij het rode kader rechts in. (afbeelding hieronder)

Publiceer je blog!