Microsoft / Bing Ads | Facturen vinden

Om de facturen te vinden van het Bing Ads account dien je de volgende stappen te volgen.

Stap 1. Log in met jouw e-mailadres dat is gekoppeld aan het Bing Ads account op https://ads.microsoft.com/

Stap 2. Klap het blauwe gedeelte zoals je ziet op het screenshot open en klik op jouw account.

Stap 3. Navigeer in de bovenste balk naar ''Tools'' en klik vervolgens onder ''setup'' op ''Billing & Payments''.

Stap 4. Selecteer de gewenste facturen en druk op de ''dowload documents'' knop om de facturen te downloaden.