WordPress | PDF op website plaatsen

Middels een stappenplan leggen we uit hoe je een PDF op je website kan plaatsen.

Allereerst dien je in te loggen in je WordPress website.

Vervolgens navigeer je naar een nieuwe pagina, blog of nieuwsbericht.

In de WordPress editor klik je op het 1. zwart/witte plus om een nieuw element toe te voegen. Vervolgens klik je op alles bekijken of zoeken naar een blok. In het geval van een PDF plaatsen kies je 'bestand'.

Het onderstaande blok verschijnt. Klik op mediabibliotheek. Selecteer je bestand als je deze al geupload hebt. Heb je dit nog niet? Navigeer linksboven naar bestanden uploaden. Vul de titel, onderschrift en beschrijving bij het bestand.

Selecteer je bestand.

De PDF staat nu op de pagina, vergeet niet de pagina te publiceren.