Email instellen | Apple (MAC)

Zodra Chase Marketing de e-mailadressen heeft aangemaakt, ontvang je van ons de gegevens die je nodig hebt om je email in te stellen op je Mac device. Dit doe je binnen enkele stappen. Onderstaand staan deze uitgewerkt.

1
Je ontvangt de gegevens die je nodig hebt van ons. Dat ziet er als volgt uit.

2
Open de email applicatie van je Mac device en ga vervolgens in de bovenste navigatie balk naar Mail >> Accounts...

3
In het scherm dat opent klik je op Andere-Mail Account...
4
Er opent een Inlog scherm. Vul hier het e-mailadres in en het wachtwoord dat je van Chase Marketing hebt gekregen, of die je zelf hebt aangemaakt in het C-panel. Vervolgens wordt er gevraagd om de servers in te voeren. Gebruik hier voor de informatie die we in je hebben toegestuurd (Zie punt 1 bovenaan deze blog).

Klik op Log In, en je email account is succesvol ingesteld!