Outlook app installeren op je tablet of mobiel

Het is eenvoudig Outlook installeren op je tablet of mobiel.

Outlook op Android (mobiel en tablet)

Om Outlook op je mobiel of tablet te installeren volg je deze stappen:

1. Download Outlook met deze link: App Store voor Android
  2. Klik op het Outlook icoon op Installeren (Install):

3. Klik op Accepteren (Accept) om de gebruiksvoorwaarden te accepteren.

4. Raadpleeg de Chase handleiding om je e-mail vervolgens in te stellen

Outlook op IOs (iPhone en iPad)

1. Download Outlook via deze rechtstreekse link: App Store voor Apple Oft start op je iPhone of iPad de App store en type in het zoekvak: Microsoft Outlook.
  2. Klik op Download (Get):

3. Log in met je Apple ID
  4. Vervolgens klik je Openen (Open):
  5. Raadpleeg de Chase handleiding om je e-mail vervolgens in te stellen.