Facebook Business Manager | Gebruiker Toegang Verlenen (opstart account)

Ons Facebook Business ID: 397433920653421

Zorg ervoor dat de klant deze stappen doorloopt:

1. Log in bij https://business.facebook.com/

2. Selecteer jouw business

3. Ga in de linker kolom naar "Business settings"

4. Ga in de linker kolom naar "Personen"

5. Klik in de tweede kolom op "Toevoegen"

6. Voeg het e-mailadres toe wat je wilt toevoegen. Wij hebben in ieder geval beheerdersrechten nodig om het account op te zetten. Wanneer wij een volledig account voor je gaan instellen geef dan ook bij "geavanceerde instellingen" de financiële rechten.

7. Er komt een popup. Loop hier alle onderdelen aan de rechter kant langs.
Wij hebben toegang nodig tot:

• Facebook pagina
  • Ad Account (ADMIN RECHTEN NU TOEKENNEN)
  • Catalogus (in geval van shopping)
  • Pixel (ten alle tijden), anders even aanmaken in het account meteen!!!
  • Instagram account

8. Wij kunnen aan de slag met de werkzaamheden!!