Facebook Business Manager | Bedrijf verifieren

Shit.... je business account is afgekeurd door Facebook. Hier gaan we wat aan doen!

Let op! Ik veel gevallen heb je een foto van je paspoort/ID nodig en een KvK uitreksel.

1. Log allereerst in op business.facebook.com

2. Wanneer je bent ingelogd, klik op deze link: https://www.facebook.com/accountquality/
-> Ga naar "Overzicht account status" en klik op jouw bedrijf. Hier zie je alles wat is wordt afgekeurd. Je zal waarschijnlijk zoiets zien:

3. Klik links boven op het hamburgermenu. Dit zijn de 3 streepjes. Klik vervolgens op "Bedrijfsinstellingen" (tandwiel)
**Dit menu is vanaf ongeveer iedere pagina in het Facebook Business Manager te bereiken**

4. Bij de bedrijfsinstellingen, ga in de linker kolom naar "Bedrijfsinstellingen".
Zorg er voor dat alles correct is ingevuld op deze pagina.

5. Ga vervolgens in de linker kolom naar "Beveiligingscentrum"

6. Start de verificatie. Je moet nu alle stappen doorlopen die Facebook van je wilt weten

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op