Hoe wijzig ik mijn email wachtwoord

We versturen uit veiligheid geen email wachtwoorden of logins via chat of support. Om een wachtwoord te resetten, kun je inloggen op je cPanel hosting pakket en het vanuit daar wijzigen. Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Log in in je cPanel via https://s1130.hostingsecure.com:2083/
    Indien je je cPanel gegevens niet weet, stuur ons een ticket om de inloggegeven voor de cPanel te krijgen.
  2. Ga naar Email accounts
    Dit staat in je cPanel bovenin het menu of onder het kopje e-mails.
  3. Klik op 'beheren' of 'manage'
    Deze knop staat naast je e-mailadres.

4. Voer je nieuwe gewenste wachtwoord in en klik op 'Update Email Settings' om het wachtwoord op te slaan.

5. Controle
    Je kunt nu testen of je login goed werkt door in te loggen op onze webmail omgeving