WordPRess | Plugin | Cadeaubonnen

In dit artikel leggen wij uit hoe je virtuele cadeaubonnen kunt beheren. Deze cadeaubonnen zijn virtueel maar alleen in te dienen bij een fysieke locatie.

De cadeaubonnen functionaliteit is een combinatie van WooCommerce (de webshop functie) en Yith. Yith is de extra functionaliteit die met de webshop communiceert voor de cadeaubonnen.

De cadeaubonnen in de website

1. Log in bij de website (support artikel)
  2. Ga naar het onderdeel "YITH -> Gift cards"
  3. Hier zul je het overzicht van de cadeaubonnen zien.
  4. Wij stellen het codepatroon zo in dat alles automatisch wordt gegenereerd bij een aankoop.
    De klant ontvangt een mail met de code. Deze zal de klant dan ook mee moeten nemen naar de locatie.
  5. Per cadeaubon kun je de waarde en het saldo beheren wanneer je klikt op de CODE

Het beheer van de codes

Wanneer klikt op de CODE krijg je onderstaand scherm tezien.

Vanaf hier kun je het huidige saldo aanpassen wanneer er een klant een (deel) code indient. Dit is dus erg belangrijk om strikt te beheren bij. de