Hoe verwijder ik mijn mailadres

Om een mailadres van je webmail te verwijderen, kun je inloggen op je cPanel hosting pakket. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Log in in je cPanel via https://s1130.hostingsecure.com:2083/
    Indien je je cPanel gegevens niet weet, stuur ons een ticket om de inloggegeven voor de cPanel te krijgen.
  2. Ga naar Email accounts
    Dit staat in je cPanel bovenin het menu of onder het kopje e-mails.
  3. Klik op 'beheren' of 'manage'
    Deze knop staat naast je e-mailadres.

4. Onderaan de pagina vind je de mogelijkheid het mailadres te verwijderen. Klik op 'Delete Email Account' om het mailadres te verwijderen.
    Let op! Zodra het adres is verwijderd gaat alle data van dat account verloren (zoals alle inkomende en uitgaande mails).