Channable | Gebruiker toevoegen

De feedmanagement tool die wij doorgaans gebruiken is Channable. Om Chase Marketing toegang te verlenen tot jullie Channable account dienen de volgende stappen te worden doorlopen.

Channable koppelen bestaat uit uit een paar korte stappen:
Stap 1: Log in bij Channable
Stap 2: Navigeer naar jouw bedrijfsnaam in klik op ''toegang beheren''
Stap 3: Klik op de knop ''gebruikers uitnodigen''
Stap 4: Voeg info@chasemarketing.nl toe met de rol ''extern''

Onderstaand dieper ingaande uitleg en afbeeldingen over hoe je Google Analytics kan koppelen en uitleg van de gebruikersbeheer rechten.

1

Inloggen bij Channable

2

Navigeer naar jouw bedrijfsnaam in klik op ''toegang beheren''

Klik op de knop ''gebruikers uitnodigen''

Voeg info@chasemarketing.nl toe met de rol ''extern''