Builders | Elementor | Hoe verander ik een afbeelding?

1
Zorg dat je bent ingelogd op WordPress.
2
Klik op "pagina's" in het keuzemenu in de linker zijbalk.
3
Kies de pagina waar je een afbeelding wil veranderen en klik op "Bewerk met Elementor"
4
Je komt nu in de visuele page-builder van Elementor. In de linker zijbalk zijn verschillende elementen te vinden. Rechts daar van zie je de pagina. Zoek in de pagina naar de afbeelding die je wil wijzigen.
Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de afbeelding >>> Afbeelding bewerken.
5
In de linker zijbalk kun je nu het element bewerken. Beweeg met je muis over de afbeelding heen. Er schuift dan een vak omhoog waar in staat: "Afbeelding kiezen"
Klik op "Afbeelding Kiezen"
6
Nu opent de mediabibliotheek. Kies hier de afbeelding waarmee je de oude afbeelding wilt vervangen. Je kunt ook een nieuwe afbeelding uploaden vanuit je lokale opslag
Als je de juiste afbeelding hebt gekozen selecteer je deze, en klik je vervolgens op "Media invoegen".

7
Je afbeelding is nu te zien in Elementor. Nu alleen nog de gemaakte wijzigingen bijwerken, en hij staat live!