Google Ads | Gebruiker toevoegen

Onderstaand een korte uitleg over hoe je ons toegang kan geven tot een Google Ads account. Wij zullen vragen om toegang met ons managers account Je hoeft dus geen email adres toe te voegen.

1
Log in bij Google Ads
2
Rechts boven in het scherm (naast jouw naam en afbeelding) staat een 10-cijferige code Kopieer deze code. Stuur vervolgens deze code door naar jouw contactpersoon bij Chase Marketing
3a
Wij sturen een verzoek om met ons managers account om toegang te krijgen. Dit verzoek wordt verstuurd vanuit het Google Ads systeem. In de mail staat een knop met " Toegang verlenen"
3b
Na op de knop uit 3a te hebben geklikt open je Google Ads. Klik hier normaals op " Toegang verlenen". Vervolgens hebben wij toegang

Kom je er niet uit?

Neem contact op met 020 244 2580