Woocommerce | Producteigenschappen instellen met WooCommerce

1
Zorg dat je bent ingelogd op WordPress.
2
Klik op "Producten" in het keuzemenu in de linker zijbalk en ga vervolgens naar "Eigenschappen."
3
Vul onder "Nieuwe eigenschap toevoegen" de naam van de eigenschap in. Klik vervolgens op "Eigenschap toevoegen." Bijvoorbeeld de kleuren van het product.
4
Klik in de tabel onder het kopje "Termen" op "Voorwaarden instellen"
5
Voer deze keer onder het kopje "Naam" een specificatie in en klik opnieuw op toevoegen. Wij gebruiken Kleuren als voorbeeld.
Het invullen van de slug is optioneel. Deze wordt automatisch gegenereerd wanneer dit veld leeg blijft.

6
Als je meerdere eigenschappen hebt toegevoegd komen ze in de overzichtstabel rechts in het scherm.
Je bent nu klaar. De eigenschappen zijn succesvol aangemaakt!