Mail verzenden in HTML format

Als je email wilt verzenden met een opmaak of afbeeldingen erin dan moet je jouw mail in HTML format sturen. Een veel voorkomende fout is dat je voor jouw mail een handtekening hebt gemaakt, maar je mail vervolgens niet in een HTML format verzend waardoor je handtekening zijn opmaakt en eventuele logo mist.

Het verzenden van een email in HTML format doe je heel eenvoudig door in je mail editor op het afbeeldingsicoontje links boven het tekstveld te klikken.

Zodra je hierop hebt geklikt kun je een mail met opmaak versturen en zal de handtekening zijn vormgeving terugkrijgen.