Figma voor developer

Wanneer we een ontwerp klaar hebben liggen dat goed is gekeurd door de klant sturen we een Figma link waarin je het ontwerp kunt vinden met alle specificaties.

Zodra je de link opent moet je inloggen met het Googleaccount waarmee we het Figma document hebben gedeeld. Ben je ingelogd met je Googleaccount maar staat hier nog geen rechten aan gekoppeld? Vraag dan via de link de rechten op zodat we die voor jouw Googleaccount kunnen instellen. Je kunt hier ons ook altijd voor mailen via support@chasemarketing.nl

Op het moment dat je bent ingelogd kun je comments en specificatie bekijken.

Hoe bekijk ik de comments?

Het kan zijn dat we extra toelichting bij bepaalde elementen in het ontwerp hebben achtergelaten via een comment. Je kunt deze bekijken door rechts in beeld op 'comment' te klikken of door op de C. logo's te klikken die te vinden zijn in het ontwerp.

Hoe bekijk ik de specificaties

Om erachter te komen welke kleurcode een element heeft of bijvoorbeeld wat voor lettergrootte kun je gebruik maken van de developermode. Klik hiervoor op de switch rechts boven in beeld met het icoontje </>. Zodra je dashboard in het groen veranderd zit je in de developermode.

Als je nu een element selecteert kun je alle specificaties vinden van dat element. Denk bijvoorbeeld aan padding, kleurcodes, lettergrootte ect. Hij geeft zelfs css code weer die je kant-en-klaar kunt kopiëren om nog sneller te werkt te gaan.

Nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op