WordPress | Blogs in een categorie plaatsen

Je hebt een leuke blog geschreven en wilt deze graag in een categorie plaatsen op jouw website.

1
Zorg dat je bent ingelogd op WordPress.
2
Beweeg je muis over "Berichten" in het keuzemenu in de linker zijbalk, en klik vervolgens op "Alle berichten"
3
Ga naar het bericht wat je in een categorie wilt plaatsen
4
Dit is het onderdeel waar je de tekst kunt plaatsen en de instellingen van de blog kunt beheren.
Ga in de rechter zijbalk naar "categoriën"
Klik hier de categorie aan waar je de blog in wilt plaatsen

Extra:

Wil je een nieuwe categorie aanmaken. Klik dan op "nieuwe categorie toevoegen:
Typ de categorie naam in en klik op "nieuwe categorie toevoegen"

Hoe schrijf je een SEO vriendelijke blog?

Lees het hier!