WordPress | Een link plaatsen in een blogtekst

1

Ga naar de back-end van de blog waarin je een link wil plaatsen.

2

Selecteer in de tekst het gedeelte dat je klikbaar wil maken. Achter dat stuk tekst komt dan de link te staan.

3

Als je het stukje tekst hebt geselecteerd klik je op het knopje link invoegen. (Mac: cmnd + k , Windows: crtl + k)

4

Plak vervolgens de link waar je naartoe wil linken in het balkje dat verschijnt, en klik op de blauwe knop om toe te passen. (Enter)

Vergeet niet al je wijzigingen op te slaan!