Google Tag Manager | Gebruiker toevoegen

Ga naar https://tagmanager.google.com/ en log in met jouw account.

Ga als volgt te werk om gebruikers op accountniveau toe te voegen of aan te passen:

1. Klik op Beheer.
  2. Selecteer onder Account de optie Gebruikersbeheer/Admin.
  3. Klik in de linker kolom op "User Management"
  4. Ga als volgt te werk om een nieuwe gebruiker toe te voegen:
    1. Klik op Nieuw of de +, rechts bovenin.
    2. Geef het e-mailadres op van de gebruiker.
    3. Stel Accountrechten in (Gebruiker of Beheerder).
    4. Optioneel: Stel Containerrechten in voor elke container waartoe u de gebruiker toegang wilt geven.
      LET OP! Geef ook PUBLICATIE rechten!
    5. Klik op Toevoegen.

Het is raadzaam om de juiste rechten toe te wijzen.
Om goed te kunnen werken in Tag Manager hebben we de ''beheerder'' rechten nodig.